توصيه هاي تغذيه اي براي ماه مبارك رمضان

کارشناس تغذيه گفت: داشتن برنامه بهداشتي و تغذيه اي مناسب در ايام ماه مبارک رمضان ضروري است.


به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي؛ كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه اين وزارتخانه افزود: افراد بايد پيش از آغاز ماه مبارك رمضان برنامه ريزي مناسبي براي رژيم غذا داشته باشند و حتي الامكان سعي كنند كه برنامه غذايي جديد به گونه اي باشد كه منجر به افزايش وزن نشود.
دكتر فروزان صالحي اضافه کرد: سحري يكي از وعده هاي غذايي اصلي در ماه مبارك رمضان است و بسياري از پزشكان و متخصصان تاكيد ويژه اي بر خوردن سحري دارند و براي اين وعده غذايي بهتر است غـــذاهاي حاوي كربوهيدرات هاي پيچيده، ميوه، سبزي ها و آب كافي مصرف شود؛ زيرا كربوهيدرات هاي پيچيده شامل برنج، مرغ، ماهي، سويا،‌گوشت، تخم مرغ، ميوه تازه و سبزي ها ديرهضم است بنابراين احساس گرسنگي كمتري در روز ايـــجاد مي شود.
كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه اين وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکي گفت: افراد بايد از مصرف غذاهاي سرخ شده، چرب، ادويه دار و حاوي قند بالا خودداري کنند و هنگام سحر از خوردن مواد غذايي در حجم بالا بپرهيزند.
وي افزود: همچنين در سحر از نوشيدن چاي زياد بايد اجتناب شود، زيرا كافئين موجود در چاي، باعث دفع مقادير زيادي آب و نمك هاي معدني مورد نياز بدن مي  شود.
به گفته اين متخصص تغذيه، بهتر است در سحر آب كافي (دو ليوان) نوشيده و از خوردن نمك، فلفل و ترشي خودداري شود.
دكتر صالحي خاطرنشان كرد: خوردن چند خرما يا كشمش و مقداري عسل در سحر بسيار مناسب است.
وي توصيه کرد: پس از سحري، دندان ها مسواک زده و نخ دندان شود و همچنين براي خوشبو ماندن دهان، قسمت داخلي لب ها، سقف دهان و زبان را نيز مسواك كنيد./ع
برچسب ها: افطار ، رمضان ، سحری ، میوه ، سبزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار