دکتر سارا احمد پور، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران عنوان کرد: خوردن مرکبات خطر
سکته مغزی را در زنان به شکل قابل توجهی کمتر می کند.
وی در ادامه مطلب خود افزود: تحقیقات جدید نشان داده است زنانی که مرتب از انواع مرکبات مثل پرتقال و گریب فروت و ... استفاده می کنند کمتر از دیگران در معرض خطر سکته مغزی قرار می گیرند.
احمد پور تصریح کرد: مصرف این میوه های پر آب و پرخاصیت از لخته شدن خون در عروق مغزی زنان جلوگیری می کند و به همین دلیل احتمال بروز سکته مغزی در این افراد را کم می کند.
وی اظهار داشت: تحقیقات نشان داده است میوه ها و سبزی هایی که
ویتامین C بیشتری دارند در این زمینه کمک بیشتری به زنان می کنند.
احمد پور خاطر نشان کرد: مصرف مركبات بیشتر از هر دارویی می توانند در کم کردن خطر سکته مغزی در زنان موثر باشند./ح