به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، چربیها یک منبع انرژی زیاد محسوب میشوند و میتوانند انرژی بدن را در طولانی مدت تامین کنند. این مواد میتوانند زمینه تخلیه معده را کند کنند. اما افرادی که دچار بیماری ریفلاکس و کندی تخلیه معده هستند، ممکن است با مصرف چربی علائم آنان تشدید شود.
یکی از مشکلات روزهداران کاهش آب بدن آنان است، در این شرایط رعایت رژیم غذایی به منظور پیشگیری از تشنگی در ماه مبارک رمضان از اهمیت زیادی برخوردار است. برخی افراد در فاصله افطار تا سحر مایعات زیادی مینوشند تا از تشنگی خود در طول ساعات روزهداری جلوگیری کنند، این در حالی است که آب زیاد دفع میشود.
به منظور تامین آب کافی هنگام روزهداری لازم است موادی مصرف کنیم که به حفظ آب بدن کمک کند، بنابراین روزه داران میتوانند از میوه و سبزی استفاده کنند.
مرسوم است که افراد پس از افطار به خوردن قندهای ساده مانند زولبیا و بامیه روی میآورند، این در حالیست که این مواد باعث افزایش ناگهانی قند خون میشود و پس از مدت کوتاهی گرسنگی را در پی دارند بنابراین باید از مصرف اینگونه مواد به ویژه در سحر خودداری کرد.
افراد میتوانند هنگام سحر و افطار از قندهای مرکب که در مواد نشاستهای مانند نان و برنج موجود است، استفاده کنند. این مواد کالری مورد نیاز بدن را به مرور آزاد و در نتیجه در مدت طولانیتری انرژی بدن را تامین میکنند./س