به گزارش
گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از سرپرست دفتر بهبود تغذيه جامعه
وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: روزهداران هنگام افطار از مواد غذایی شیرین مانند زولبیا، بامیه و حلوا به مقدار زیاد مصرف نکنند، زیرا باعث افزایش وزن میشود.
دكتر زهرا عبداللهي افزود: بهتر است روزهداران روزهشان را با آب ولرم باز کرده و پس از آن از نان، پنیر، گردو و غذاهای گرمی مانند آش استفاده کنند و حتما بین افطار تا شام یک تا دو ساعت فاصله بگذارند و نوشيدن
آب فراوان را فراموش نكنند.
وي تصريح كرد: افراد بايد در وعده سحری، غذای کافی بخورند و همچنین آبمیوه و سبریجاتی مانند هویج و
گوجهفرنگی را فراوان مصرف کنند، زیرا مقدار زیادی ویتامین را به صورت فشرده به بدن آنها میرساند.
اين متخصص تغذيه ادامه داد: برای تامین قند خون افراد روزهدار همانند زمانی که روزه دار نیستند، باید سه وعده غذا بخورند که این وعدهها شامل سحر، افطار و شام است البته مصرف غذا در دو وعده سحری و افطار نیز اشکالی ندارد.
دكتر عبداللهي خاطرنشان كرد: در ماه مبارک رمضان استفاده از برنامه غذایی متنوع و متعادل شامل ۵ گروه اصلی غذایی یعنی نان و غلات، میوهها، سبزیجات، گوشت و حبوبات و
تخممرغ و شیر و لبنیات، برای حفظ سلامت بدن و تامین انرژی و نیازهای تغذیهای بدن توصیه میشود استفاده از خرما در ماه رمضان بهخصوص در هنگام افطار برای تأمین قند خون فرد روزهدار بسیار مؤثر است همچنين روزهداران سعی کنند به جای غذاهای چرب و سرخ شده، از غذاهای آب پز و بخارپز شده استفاده کنند ./عط