مهدی شبانکاره، پژوهشگر در گفتگو با خبرنگار دانش هاي روز باشگاه خبرنگاران گفت: هدف از بسته بندی مواد غذایی علاوه بر افزایش زمان نگهداری، حفظ ماده غذایی از خطر عوامل فساد درونی و بیرونی و همچنین انبار و حمل و نقل بهتر و آسانتر مواد غذایی است.
وی افزود: با الهام گرفتن از علم روز نانو تکنولوژی، اقدام به طراحی و تولید نانو بسته بندی های مواد غذایی و کشاورزی در قالبهای فیلم (لفاف) کیسه (نایلون و نایلکس)، ظروف تزریقی و ظروف یکبار مصرف با خواص و ویژگی های منحصر به فرد شدند.
شبانکاره تصریح کرد: ماندگاری بالا، حفظ ارزش غذایی، رنگ بو و طعم مواد غذایی و کشاورزی به مدت طولانی تر، خاصیت آنتی باکتریالی قوی، مقاومت بالای فیزیکی مکانیکی، قابلیت بسته بندی انواع مواد غذایی از جمله ویژگی های منحصر به فرد آن به شمار می آید.
وی خاطر نشان کرد: کارخانجات صنعتی و صنایع غذایی از جمله موارد مورد استفاده از این محصول است./ح