شادی فیاضی، کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، عنوان کرد: عده ای از افراد با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و فراوانی زولبیا و بامیه گمان می کنند که با مصرف این شیرینی، قند به هدر رفته بدنشان در طول روز جبران خواهد شد و این فکری اشتباه است .
وی در ادامه مطلب خود افزود: زیرا علاوه بر وارد شدن قند اضافه سموم نیز وارد بدن خواهد شد.
فیاضی تصریح کرد: همچنین با زشت کردن پوست پدیده چاقی را نیز به دنبال خواهد داشت.
وی ادامه داد: روزه دارانی که با این شیرینی ها افطار می کنند توصیه می شود در مصرف این شیرینی ها مراعات کنند.
فیاضی خاطر نشان کرد: اگر افراد به جای مصرف زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان ، کشمش و خرما را که از سودمندترین قند های طبیعی هستند جایگزین کنند نه تنها از ضررهای این شیرینی ها در امان می مانند بلکه از فواید بی شمار مصرف این مواد غذایی مفید نیز بهره مند خواهند شد./ح