وی گفت: مشكل تامین خوراك مجتمع پتروشیمی خارك برطرف شده و خوراك لازم به میزان كافی از طرف شركت نفت فلات قاره دریافت می شود.
مدیرعامل پتروشیمی خارك ادامه داد: اكنون این مجتمع در شرایطی است كه به بیش از 80 درصد از ظرفیت خود رسیده و تولید در حال افزایش است.
شاهین ادامه داد: چندین طرح توسعه ای در مجتمع پتروشیمی خارك در دست اجراست و با بهره برداری كامل از این طرح ها توان تولیدی این واحد پتروشیمی افزایش می یابد.
مدیرعامل پتروشیمی خارك اظهار كرد: در این میان احداث مخزن ذخیره و بارگیری پروپان و بوتان و سامانه سرمایش و جمعآوری بخارها، بازسازی و نوسازی و افزایش ظرفیت مجتمع از مهم ترین طرح های توسعه ای در این مجتمع پتروشیمی است.
وی گفت: تولید مایعات گازی و گوگرد و پروژه طراحی و ساخت استخر و تاسیسات فرهنگی هم از دیگر پروژهها و طرحهای توسعهای این مجتمع پتروشیمی به شمار میآید.
شاهین اضافه كرد: محصولات پتروشیمی خارك شامل متانول، پروپان، بوتان، نفتا و گوگرد است كه بخش عمده آن صادر می شود.
وی ادامه داد: همزمان با طرح توسعه پتروشیمی خارك مخزن 20 هزار تنی ذخیره پروپان این مجتمع تا پایان شهریور امسال به بهره برداری خواهد رسید.
شاهین افزود: این مخزن پروپان دارای شرایطی ویژه است و توانایی نگهداری پروپان تا دمای بیش از 40 درجه زیر صفر را دارد.
وی گفت: همچنین فاز دوم متانول خارك نیز با ظرفیت 5/1میلیون تن ظرفیت دردست ساخت است و همزمان با بهره برداری از پروژه ان جی ال خارك با برنامه ریزی های انجام شده آغاز به كار خواهد كرد.
جزیره خارك بزرگ ترین پایانه صادرات نفت كشور از توابع شهرستان بوشهر در فاصله 57 كیلومتری شمال غرب بوشهر درآب های خلیج فارس واقع است.