نوشیدن شربت های طبیعی، به کاهش تشنگی و رفع عطش در طول روزه داری کمک می کند.

دکتر حسن اکبری در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: برای کاهش تشنگی و رفع عطش در وعده ی افطار و سحر نوشیدن شربت سکنجبین یا سرکه و شيره به اضافه ی کمی عرق کاسنی و تخم خرفه بسیار مناسب است.
 
این محقق و مدرس طب سنتی گفت: افرادی که مزاج گرم دارند نباید روزه را با خوارکی های سنگین و میوه های گرم سیری افطار کنند.
 
وی یاد آور شد: روزه داران با مزاج گرم بهتر است هنگام افطار، یک لیوان آب گرم با خرما میل کنند.
 
دکتر اکبری گفت: مصرف فرنی، شیر برنج و شله زرد به مقدار کم در افطار مناسب است./عط
برچسب ها: آب ، افطار ، فرنی ، میوه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار