كارشناس تغذيه دانشگاه علوم پزشكي ياسوج گفت: دريافت بيشتر مواد حاوي فيبر مانند حبوبات، سبزيجات خام و پخته و همچنين ميوه ها مي‌تواند در كاهش وزن موثر باشد.

 

مصطفي رنجبر در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج ، افزود: دريافت ميزان پروتئين موردنياز به صورت پروتئين گياهي، مصرف ميوه‌ها و سبزيجات به صورت تازه و همراه با پوست و هم‌چنين پرهيز از مصرف آبميوه‌هاي صنعتي براي رفع تشنگي، نكات ساده‌ و تاثيرگذاري در كنترل ميزان وزن افراد هستند.
وي ادامه داد: بخارپز و آب‌‌پز كردن مواد غذايي و يا كباب كردن آن‌ها، مي‌تواند موجب كاهش چربي دريافتي بدن شده و دستيابي به وزن موردنظر را در افراد داراي اضافه وزن تسريع نمايد.
اين كارشناس تغذيه دانشگاه علوم پزشكي ياسوج، اضافه كرد: عدم مصرف مواد غذايي آماده، غداهاي كنسرو شده و موادي مانند دل، جر، قلوه، زبان و مغز گوسفند كه در فرهنگ غذايي ما رواج دارد، از ديگر روش‌هاي كنترل وزن در افراد است.
رنجبر يادآور شد: بهترين روش براي رسيدن به وزن مطلوب در افراد داراي اضافه وزن، پيروي از يك رژيم غذايي مناسب و ورزش منظم است./س

برچسب ها: یاسوج ، فیبر ، کاهش وزن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.