مرتضی همتی در گفت گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن اظهار داشت: بیشتر مردم اسم انواع سازمان ها از قبیل سازمان آتش نشانی، سازمان پارک ها و زیبا سازی، سازمان آرامستان ها و غیره را در حوزه مدیریت شهری شنیده اید اما همه این ها به غیر از سازمان حمل و نقل برابر قواعد آن نیازمند جمعیت بالای 200 هزار نفر می باشد.
وی افزود: بنا به اعلام مرکز آمار در سال 89 جمعیت شهر دماوند چیزی حدود 50 هزار نفر است اما 3 مرکز جمعیتی گیلاوند، دماوند و مشاء را داریم که هر کدام از آنها 6 کیلومتر از هم فاصله دارند.
همتی ادامه داد: این پراکندگی جمعیت در شهر دماوند سبب شده اگر شهرهای دیگر زباله را با کیلویی 5/3 تومان جمع آوری می کنند ما باید در اینجا به علت بالا بودن مسافت بین مراکز جمعیتی شهر 5 تا 6 تومان بابت جمع آوری زباله پرداخت نماییم.
شهردار دماوند به ایستگاه آتش نشانی این شهر اشاره کرد و گفت: ما یک ایستگاه آتش نشانی در محدوده شهری دماوند داریم که توانایی خدمات دهی مناسب به دماوند، گیلاوند و مشاء را ندارد.
وی افزود: از سازمان شهرداری ها و استانداری پیگیریهای زیادی کردیم که در جواب مکاتبات ما گفتند جمعیت دماوند 50 هزار نفر است و بیش از یک ایستگاه آتش نشانی نمی تواند داشته باشد.
مرتضی همتی گفت: واقعیت این است که حتی اگر تجهیزات آتش نشانی ما نو و غیر مستهلک باشد به علت پراکندگی جمعیت شهر دماوند باز هم نمی تواند در زمانی استاندارد در حوادث و سوانح حاضر شود.
شهردار دماوند ادامه داد: شهر ما در دو محور ترانزیتی هراز و فیروزکوه واقع شده است که خود آنها مستعد به حوادث متعددی در فصول مختلف سال هستند که تصادفات، ریزش، رانش، برف، کولاک، سیل و غیره از جمله آنها می باشد.
وی تصریح کرد: علاوخ بر این همه تنوع و تعدد حوادث در منطقه کوهستانی دماوند هنوز عامل تعیین کننده امکانات خدماتی جمعیت است که باید به روی آن دقت و توجه بیشتری شود./س