کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، اضافه کرد: با توجه به اینکه سبزی ها و میوه ها، منابع مناسبی از فیبر بوده و این ماده می تواند آب را در درون خود نگه داشته و به تدریج آزاد کند، استفاده از سبزی ها و میوه ها در هنگام افطار و در فاصله زمانی بین افطار تا سحر توصیه می شود.
عزیزی در گفتگو باخبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج ضمن تاکید بر پرهیز از مصرف مایعات به همراه غذا، یادآور شد: نوشیدنیهای بسیار خنک به خصوص نوشابه گازدار و چای داغ عطش فرد روزه دار را بیشتر میکند./س