تداخل فصل تابستان و ماه مبارک رمضان و تحمل 17 ساعت روزه داری و مواجه شدن بدن با کم آبی می تواند عامل بروز یبوست باشد.

دکتر ناصری ابراهیمی دریانی، متخصص بیماری های گوارشی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: یبوست و کم آبی با یکدیگر ارتباط مستقیم دارند بنابراین توصیه می شود در فاصله افطار تا سحر آب به مقدار زیاد مصرف شود.

وی خاطر نشان کرد: پیشنهاد می شود افراد مبتلا به یبوست از نان سبوس دارد استفاده کنند چرا که مصرف سبوس گندم در رفع این مشکل موثر است.

وی افزود: نکته مهم دیگر این که مصرف سبزیجات و سالاد به همراه روغن زیتون در وعده افطار و سحر و خوردن میوه هایی همچون زردآلو ، گیلاس در فاصله افطار و سحر نیز در برطرف کردن یبوست موثر است.

وی تصریح کرد: انجیر و آلوی خیس کرده نیز در درمان یبوست بسیار موثر است و چون آلو ملین است خوردن آن نیز برای مبتلایان به یبوست بسیار مفید است.

دریانی ادامه داد: توصیه می شود برای جلوگیری از ابتلا به یبوست چربی و شیرینی کم تر مصرف شود چرا که مصرف زیاد چربی و شیرینی خود عاملی برای ابتلا به یبوست است./ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.