عجز و شکست امریکایی‌ها در تحریم اقتصادی و سیاسی ایران در مجامع بین المللی، سران کاخ سفید را بار دیگر دست به دامن گروهك‌های مختلف اپوزیسیون کرده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، کاخ سفید با دعوت از چند سازمان و شخصیت ضد انقلاب که آن‌ها را نماینده ایرانیان در آمریکا می‌داند، یک میزگرد مشورتی برگزار کرد تا بلکه بتواند از بن بست بوجود آمده در سیاستهای شکست خورده‌اش علیه ایران رهایی یابد. در میزگرد ترتيب داده شده توسط كاخ سفيد سازمان موسوم به  نایاک، بنیاد ایمان و سازمان موسوم به  پایا حضور داشتند و چند شخصیت منفرد و سازمان کوچک هم دعوت شده بودند که برخی از آنان در طیف گروهک ضد انقلابی نایاک قرار دارند.
بنا بر اين گزارش؛ در ماه جولای دولت اوباما میزگردی در کاخ سفید با دعوت از چند سازمان ایرانی-آمریکایی  برگزار کرد تا در باره مسائل گوناگون منجمله سیاست واشنگتن در رابطه با ايران با آنها بحث و گفتگو کرده و نظرات آنان را مورد توجه قرار دهد.هدف آمريكايي‌ها از برگزاري اين ميزگرد اين بود كه بلکه به خیال خام خود با اطلاعات سوخته این افراد بتواند بر مقاومت و اراده فولاد گونه مردم ایران فائق آیند.
سازمان نایاک به رهبری تریتا پارسی یکی از میهمانان اصلی این ضیافت بود. نایاک در سایت خودش با انتشار این خبر تاکید میکند که این سازمان سالهاست که با کاخ سفید و وزارت خارجه رابطه دارد و به آنها مشورت می‌دهد.
" تریتا پارسی" رئیس کنونی نایاک در زمان فتنه 88  تمام سعی خود را برای به قدرت رسیدن عاملين دستگاه جاسوسی غرب در ایران به کار بست اما وجود رقیبان جدی در خارج از کشور سبب شد تا او از نزدیک شدن بیشتر به مراکز قدرت و ثروت سرويس‌هاي اطلاعاتی امریکایی باز بماند.
بنیاد ایمان نیز یکی دیگر از سازمان‌هائی است که بعنوان نماینده اپوزیسیون به کاخ سفید دعوت شده بود. رئیس این بنیاد محمد صادق نمازی خواه عضو شورای آمریکائی - ایرانی وابسته به هوشنگ امیر احمدی است.
هوشنگ اميراحمدي، ضدانقلاب تابلودار مقيم آمريكا و معروف به  دلال رابطه با امریکاست که  رابطه وي با سازمان «سيا»، و نقش مخفي‌اش در تبليغات ضد ايراني بارها به اثبات رسیده است.
سازمان تازه تاسیس دیگری تحت نام پایا (
PAAIA) نیز در این جلسه حضور داشت. این سازمان آرام آرام لابی خودش در کنگره را قوي‌تر مي‌كند تا بلکه سهم بیشتری از دلارهای امریکایی به جیب بزند، اليته اين سازمان تازه تاسيس موفق شده به کمک چند چهره موفق ایرانی مثل فیروز نادری نفوذ بیشتری در میان اپوزیسیون داشته باشد.
گذشته از چند سازمان یاد شده، چند گروه دانشجوئی و رسانه‌ای نیز به این میزگرد دعوت شده بودند.
گفتني است انتشار خبر این جلسه با اعتراض گسترده طیف‌های دیگر از قافله جامانده از جمله گروهک تروریستی منافقین و سلطنت طلبها مواجه شده است. این گروه‌ها با نزدیک شدن به میت رامنی کاندیدای جمهوری خواه انتخابات آینده امریکا سعی کرده‌اند از هم اکنون جایگاه گروه‌های رقیب  را در دولت آینده امریکا کم رنگ‌تر کنند تا سهم بیشتری از دلارهای امریکایی به حسابشان واريز شود.


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار