به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از بيترين؛ به عقيده اعظم سلطانى، كارشناس تغذيه، با خوردن زيتون املاح معدنى و ويتامين هاى مورد نياز بدن تأمين مى شود.
همچنين زيتون باعث رفع نفخ شكم، از بين رفتن بوى بد دهان، تسكين درد و كاهش فشار خون مى شود.
زيتون از املاح فسفر، پتاسيم، كلسيم، آهن، منيزيم، منگنز و ويتامين هاى آ، ب، ث و د برخوردار است و در صورتى كه همراه غذا مصرف شود ضمن كمك به هضم غذا باعث افزايش اشتها نيز مى شود. روغن زيتون نيز يكى از بهترين مسهل ها محسوب مى شود./ح