سید محمد موسوی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران رودهن اظهار داشت: از این رو، مقوله های جانبی این مراکز مالی نظیر دستورالعمل اجرایی، آیین نامه های مصوب، چارچوب کارمزد و ... به سرعت از طریق بهره برداران حوزه های مختلف کشاورزی آماده شد.
وی ادامه داد: ﺻﻨﺪوق ﺣﻤﺎﯾﺖ از ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﮔﺬاری در ﺑﺨﺶ ﮐﺸﺎورزی استانی نمی تواند آئینه تمام نمای بخش کشاورزی استان قلمداد شود.
موسوی بیان کرد: بنابراین امور مقدماتی برای ایجاد مراکز شهرستانی این صندوق ها توسط مسئولان نهاد های ذی ربط انجام شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران اضافه کرد: به طور قطع تهران با ایجاد ﺻﻨﺪوق های ﺣﻤﺎﯾﺖ از ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﮔﺬاری در ﺑﺨﺶ ﮐﺸﺎورزی در همه شهرستان های خود تا انتهای امسال در ردیف پیشگامان این مهم قرار می گیرد.
وی افزود: رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران از عضویت 117 تشکل کشاورزی در ﺻﻨﺪوق ﺣﻤﺎﯾﺖ از ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﮔﺬاری در ﺑﺨﺶ ﮐﺸﺎورزی این استان خبر داد و افزود: این مرکز مالی و اعتباری با هدف ارائه خدمات شایسته به بهره برداران این استان ایجاد شده است.
موسوی تصریح کرد: اما پس از مدتی نیاز به تشکیل ﺻﻨﺪوق ﺣﻤﺎﯾﺖ از ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﮔﺬاری در ﺑﺨﺶ ﮐﺸﺎورزی در شهرستان های استان تهران نیز احساس شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران افزود: از این رو، با مساعدت فرمانداران شهرستان های تهران و مسئولان ﺷﺮﮐﺖ ﻣﺎدر ﺗﺨﺼﺼﯽ ﺻﻨﺪوق ﺣﻤﺎﯾﺖ از ﺗﻮﺳﻌﻪ ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ ﮔﺬاری در ﺑﺨﺶ ﮐﺸﺎورزی در آینده ای نزدیک هر 14 شهرستان استان تهران از این موقعیت بهره مند می شوند.
وی اضافه کرد: طرح تشکیل این مراکز مالی و اعتباری به همراه اجرای طرح توسعه کشاورزی در راستای حمایت از بهره برداران سطوح مختلف کشاورزی صورت اجرایی به خود می گیرند./س