به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ، میوه
این گیاه دراز و باریك و یا گرد، به رنگهای بنفش، سیاه، زرد و سفید دیده میشود.
ب
ادمجان متعلق به خانواده سیب زمینی است از زمانهای بسیار قدیم در هند كشت میشده
و از آنجا به نقاط دیگر جهان راه یافته است. بادمجان دارای ویتامینهای A.B.C و مواد معدنی زیادی است.
بادمجان گرم و خیلی خشك چر خاصیت و كم
كالری است كه غذای بسیار خوبی برای كسانی است كه میخواهند وزن كم كنند زیرا دارای
ویتامین و مواد معدنی فراوانی است .
بادمجان بهعلت درا بودن آهن
داروی مناسبی برای رفع كمخونی است و می تواند ورم و التهاب های عضو ملتهب بدن را
ازبین ببرد .
ریشه بادمجان و شاخههای خشك
شده و برگهای آن خونریزی را بند می اورد ، گرفتگی رگها را باز می كند و شخص را
از خطر سكته قلبی محفوظ میدارد
. برگها و پوست سیاه بادمجان را اگر بجوشانند این جوشانده اسهال
خونی را درمان می کند .درخواص این گیاه آمده است
که اگر بادمجان را بسوزانند و خاكستر آن
را با سركه خمیر كنند و به زگیل بمالند زگیل كنده خواهد شد.
بهترین طریقه پخت بادمجان آب
پز كردن و یا پختن در فر است زیرا سرخ شده آن سنگین شده و برای معدههای ضعیف
مناسب نیست.
بادمجان با همه خواصی كه
گفته شد نباید مورد استفاده اشخاصی كه بواسیر و یا درد چشم دارند قرار گیرد زیرا
بیماری آنها را تشدید میكند. اینگونه اشخاص اگر میخواهند بادمجان بخورند بهتر
است آن را با گوشت و روغن و یا سركه بپزند و بخورند./س