به گزارش
باشگاه خبرنگاران؛"مجید مظفری"از بازیگران سینما و تلویزیون در آستانه برگزاری دوازدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت و دفاع مقدس در گفتگویی با روابط عمومی این رویداد مهم سینمایی با بیان این مطلب افزود:برگزاری جشنواره های فیلم به هر اندازه که باشد نشانه رشد فرهنگی وهنری جامعه محسوب می شود ولازمه سینمای دفاع مقدس برگزاری همین جشنواره هاست که به هم به هنر سینما وهم به جذب مخاطب کمک خواهد کرد واز همه مهم تر با ارزش گذاری، به استانداردسازی مناسب و ارتقای کیفی آثار دفاع مقدس که در نهایت به رشد سینمای کل کشور منجر می شود دست می یابیم.
وی با تاکید به مقوله اطلاع رسانی گسترده در سطح منطقه ادامه داد: اما اطلاع رسانی جشنواره و سینمای مقاومت به نظر من باید فراگیرتر و گسترده تر شود و در مقیاس ملی، منطقه ای و بین المللی صورت گیرد وبرای اینکه افکار واجتماع بزرگتری از مخاطبان وفیلم سازان را در کنار یکدیگر بیاوریم باید تلاش بیشتری صورت بگیرد.
به گفته وی، در زمینه دفاع مقدس که یکی از طلایی ترین دوران تاریخ این سرزمین بشمار می رود وهمه مردم در این دفاع همه جانبه از خاک میهن شرکت داشته اند را نتوانسته ایم در قالب سینما به تصویر بکشیم و آن وقایع عظیم و رشادت ها ومعنویت خاص آن روزها را به نسل امروز منعکس کنیم وی با بیان اینکه واقعیت های دفاع مقدس مهجور مانده است خاطرنشان ساخت: به کلیشه سازی پرداخته ایم، دشمن را همیشه ضعیف جلوه داده ایم وهمین مهمترین لطمه را به مخاطب این سینما وارد کرده است.
مظفری با انتقاد از نوع شخصیت پردازی در سینمای دفاع مقدس عنوان کرد: همیشه بزرگترین سوال تماشاگر این ژانر این بوده که با این دشمن ضعیف چرا جنگ هشت سال به طول انجامیده است؟ در حالی که واقعیت این نیست و به نسل امروز باید تمام جوانب دشمن را نشان دهیم تا درک عمیقی از رشادت های مردان ایران درمقابل دشمنی مجهز با نیروهای فراوان وابزار و آلات جنگی عظیم داشته باشند.
وی با اشاره به سیر نزولی فیلم های دفاع مقدس اضافه کرد: در بررسی تولیدات دفاع مقدس از سال های اول تاکنون سیر نزولی آن را شاهد هستیم وسینما نتوانسته تمام واقعیت ویا تاثیرات بعد از جنگ را در هنر سینما به مخاطب خود عرضه کند.
بازیگر فیلم سینمایی"جنگ نفت کش ها"،"سگ کشی"، "جان سخت"،"راز خنجر" با بیان اینکه واقعیت هایی دوران دفاع مقدس با رنج ودردمندی انسان های آزادی خواه گره خورده بود وحقایقی که مردم با اتکا به قدرت ایمان وخداوند به مقابله دشمن می رفتند، به نظر من هیچ اشکالی ندارد که فیلم های تولیدی دفاع مقدس قهرمان پرور باشد تصریح کرد: تمام مردم ایران با حضور در این دفاع جانانه هرکدام قهرمان واقعی هستند.
وی معتقد است نباید ساخت فیلم های دفاع مقدس را به عنوان یک امتیاز برای سوء استفاده در بخش های دیگر در نظر بگیریم واین تفکر به فیلم نامه نویسی، مخاطبان و اساسا، به هنر سینما لطمه خواهد زد.
این هنرمند تاکید کرد: سینمای دفاع مقدس به دوراز سیاسی کاری باید به هنر متعالی سینما بپردازد وهنرمند ومخاطب این ژانر را به عنوان سینمای مردمی وبرخاسته از دل مردم تثبیت کند.
به گفته وی، برای گرد هم آوردن سینماگران دفاع مقدس به این ژانر اعتماد، حمایت و انگیزه را باید برگردانیم و مسئولین هنری کشور زمینه ساز ایجاد انگیزه برای فیلم سازان هستند واگر دلسوزانه تر به این ژانر نگاه شود قطعا به اهداف هنری و مخاطب پذیری سینما نزدیک تر خواهیم شد.
مظفری با اشاره به جریان بیداری اسلامی در کشورهای منطقه عنوان کرد: بحث اتفاقات فرامرزی همچون بیداری اسلامی و آزادی خواهی ملت های مسلمان موضوعی نیست که به سادگی بتوان از کنارش گذشت وهنر باید برای جهانی شدن این اتفاقات گام بردارد که به عقیده من حرکت هنر برای به تصویر کشیدن این تحولات فرامرزی کمتر از انقلاب ومبارزه با استکبار نیست و موضوعاتی همچون بیداری اسلامی از بهترین گزینه ها برای ساخت فیلم های بین المللی است که اگر به عمق این ماجراها نفوذ کنیم و به واسطه تحقیق و بررسی میدانی به بهترین دستاوردها و تودلیدات سینمایی خواهیم رسید./ه