دانشمندان نوعی اسپری را ساخته اند که از فاسد شدن میوه ها جلوگیری می کند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان: این اسپری با کشتن باکتری ها، میوه ها را تا دوهفته تازه نگه می دارد. این اسپری که از کیتوزان ماده ای از میگو و پوست خرچنگ به دست آمده شفاف بدون مزه و کاملا ایمن است و می توان با اسپری کردن آن بر تمام سطوح میوه مانع تنفس میوه شود و باکتری های روی پوست میوه را جدا کرده و میوه را برای 2 هفته کاملا تازه نگه می دارد./ س

 

 

 

برچسب ها: میوه ، اسپری ، تازه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.