سرانه مصرف نمک در ایران بیش از 2 برابر استاندارد جهانی است و مهمترین عامل در بروز فشار خون نیز به حساب می آید.

دکتر محمد تقی انوشه متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: ایرانی ها به علت علاقه مندی به غذاهای پر نمک بالاترین سرانه مصرف نمک را در بین سایر کشورها به خود اختصاص داده اند.
 
انوشه افزود: مصرف غذاهای شور به نوع مزاج ایرانی ها را تغییر داده است و در چنین حالتی ابتلا به ناراحتی های گوارشی، سکته های قلبی فشار خون و ناراحتی های گوارشی به شدت افزایش می یابد.
 
وی با بیان اینکه میزان استاندارد مصرف نمک 3 گرم در روز است که در ایران این میزان 10 تا 11 گرم است خاطر نشان کرد: متاسفانه علاقه مندی به مصرف غذاهای شور موجب اضافه وزن در دوران کودکی نیز می شود و به نوعی نسل ما در خطر ابتلا به بسیاری از بیماری ها قرار می گیرد./عط
برچسب ها: فشارخون ، سکته قلبی ، نمک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار