کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت : بادمجان گیاهی یکساله با برگ های بیضی شکل است که از زمان بسیار قدیم در هند کشت می شده و در قرن نهم و نوزدهم به کشورهای چین و انگلستان برده شده است .ریحانی افزود : بادمجان ویتامین های ب 1 / ب 6 / آ و س و مواد معدنی مختلف شامل کلسیم / فسفر / مس / گوگرد / منیزیم و پتاسیم و آهن دارد .وی با بیان اینکه بادمجان علاوه بر ویتامین ها و املاح دارای یتو نوترنیت است که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد شامل فنولیکی مانند کافئیک و کلو روژنیک اسید و فلا وونوئیدها مانند ناسونین می باشد .
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه بادمجان دارای خاصیت ضد سرطانی / ضد کلسترول خون و ضد ویروسی هستند که بهتر از سرخ نشودتصریح کرد: بادمجان دارای فیبر فراوانی است که برای درمان یبوست و کاهش کلسترول ، مفید و خاصیت ضد تشنج دارد .
ریحانی گفت: بادمجان با داشتن دارای پتاسیم بالا و سدیم پایین برای کاهش فشار خون بسیار مفید است .
به گفتهکارشناس تغذیه علوم پزشکی مازندران بادمجان کاملا رسیده مصرف شود و از مصرف بادمجان نارس جدا خودداری شود چون برای افراد که از آسم رنج می برند و مشکلات گوارشی دارند مضرر است ./س