ابطالی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندرانا فزود: یکی از دلایلی که تولیدکنندگان خیار در منطقه چهاردانگه ساری اقدام به سم پاشی مکرر میکنند را حساسیت مورد کشت در منطقه دانست.
وی تصریح کرد: خیار نسبت به سفیدک سطحی و سفیدک داخلی حساس است و به دلیل بالا بودن رطوبت و آلودگی بوتهها به عوامل بیماریزای فوق کشاورز سمپاشی میکند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه کشاورز برای برداشت اقتصادی خود ناچار به سمپاشی مکرر است، گفت: باید اصلاح الگوی کشت انجام شود.
ابطالی افزود: مراکز تحقیق از روشهای غیرشیمیایی و ترکیبات غیرشیمیایی با منشا آلی، بیولوژیک و زیستی را برای این منطقه معرفی کنند تا کنترلکننده عوامل بیماری روی بوته باشد./س