شير و فرآورده هاي لبني منبع ايده آل تأمين كلسيم و پروتئين براي زنان حامله و شيرده است.

به گزارش گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، جراح و متخصص زنان و زايمان با بيان اين كه مادران باردار با رعايت رژيم غذايي مناسب مي توانند دوران حاملگي را با سلامت طي كنند،‌ اظهار داشت: رژيم غذايي صحيح موجب سلامتي مادر باردار و رشد جسمي و ذهني جنين او مي شود.
 
دكتر فرناز اهدايي وند افزود: ‌يك رژيم غذايي بايد حاوي مواد انرژي را، ‌پروتئين ها،‌ ويتامين ها و مواد معدني باشد تا بتواند نياز هاي مادر و جنين را تأمين كند.
 
وي تصريح كرد: شير يك غذاي كامل بوده و براي مادران باردار مفيد است و كلسيم و فسفر موجود در آن براي رشد استخوان ها و دندان ضروري است علاوه بر آن شير داراي انواع ويتامين است.
 
مدير گروه بهداشت خانواده دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي خاطرنشان كرد: شير و فرآورده هاي شير منبع ايده آل تآمين كلسيم و پروتئين براي زنان حامله و شيرده است و هر ليتر مي تواند حدود 3/1 كالري مورد نياز بدن را تأمين كند.
 
به گفته وي، احتياج روزانه كلسيم با مصرف روزانه نيم تا يك ليتر شير برطرف مي شود و مادراني كه به تنهايي نمي توانند شير مصرف كنند مي توانند شير را همراه با عسل، خرما، كاكائو يا به صورت فرني مصرف كنند. /عط
برچسب ها: عسل ، شیر ، کلسیم ، پروتئین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.