به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، در این مورد خاص نیز گیاهدرمانگران نسخههای طبیعی را تجویز میکنند. از جمله گیاهانی که بهطور معمول در دسترس هستند و میتوان آنها را بهطور مرتب مصرف کرد یا در رژیم غذایی قرار داد، میتوان به انگور، بادرنجبویه، خارمریم، دارچین، زردچوبه، شاهتره، نارنج، سیاهدانه، کندر، گل مغربی، درخت میخک و افدرا اشاره کرد.
شیوه و میزان کاربرد تعدادی از آنها را بهطور خلاصه شرح میدهیم:
انگور یا آب انگور را میتوان در فصولی که وجود دارد بهطور تازه مصرف کرد. البته مطالعه در این مورد روی کشمش انجام نشده، ولی بهاحتمال زیاد کشمش هم باید دارای این اثر باشد.
دارچین از گیاهان معروف و پُرمصرف است که پوست ساقه درخت دارچین است. پوست را بهصورت پودر در آورید و آن را به اشکال مختلف مصرف کنید. حتی میتوانید بهطور مستقیم پودر را با غذاها و مایعات مصرف کنید. مصرف هر نوبت یک تا دوگرم توصیه میشود.
سیاهدانه نیز از گیاهان سودمند است که علاوه بر ضدحساسیتبودن خواص زیادی دارد. مهمترین خواص سیاه دانه شامل اثرات ضدمیکروب، ضدسرطان، ضدحساسیت، ضدویروس، شیرافزا، ادرارآور، کاهشدهنده اوره خون، محرک سیستم ایمنی بدن، محافظ کبد، مقوی معده، محرک تنفس و اثرات دیگر است.البته گیاهان دیگری هم بهعنوان ضدحساسیت وجود دارند که دسترسی به آنها مشکل بوده و یا ممکن است در مواردی دارای محدودیت مصرف باشند./ع