به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران امیر ابراهیمی مربی مرکز تخصصی آموزش فنی و حرفه ای شهرستان خوی در خصوص برگزاری این سمینار گفت: هدف از برگزاری این سمینار آموزشی بررسی و مطالعه اثر نان های غنی شده با آرد چاروار، جو و سویای بدون چربی و همچنین بهبود دهنده ها به ویژگی های شیمیایی حسی در رئولوژی انوان نان است.
ابراهیمی در ادامه افزود: با توجه به کمبود املاح و فقر آن در رژیم غذایی کشور در صورت غنی سازی آرد با استفاده از روشهای صحیح علاوه بر جبران کمبود املاح، پروتئین و کربوهیدراتها سلامت عمومی جامعه نیز تامین می شود.
ابراهیمی تاکید کرد: مطالعات انجام شده نشان می دهد با آرد غنی سازی شده می توان حدود 25 درصد آرد مورد مصرف در کشور را کاهش داد و با احتساب مقدار کاهش ضایعات نان این رقم به 40 درصد خواهد رسید.
گفتنی است: با توجه به فوائد بسیار زیاد این نوع نان در کشورهای توسعه یافته مصرف این نوع نان ها روند رو به رشد دارد./