به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ مصرف بیشتر آنتی اکسیدان ها زمینه ای را فراهم می کنند که بدن به راحتی رادیکال های آزاد مضر را از بین ببرد.
مصرف آنتی اکسیدانها بویژه آنتی اکسیدان های موجود در میوه ها و سبزیجات، خطر بروز حملات قلبی را در زنان کاهش می دهد.
آنتیاکسیدان و موادمغذی فقط در میوه و سبزی یافت نمیشود و آنتیاکسیدان
برخی موادغذایی دیگر به مراتب از میوهها، سبزیها و انواع مغزها بیشتر
است و مصرف متعادل آنها میتواند ضامن سلامت باشد.
آنتي اکسيدانها حاوي کارتنوئيدها هستند که مزاياي کارتنوئیدها شامل محافظت از بدن در برابر عفونتها و آسیبهای ناشی از مولکولهای رادیکال آزاد است. این آسیبها در واقع بر اثر آلودگی، استعمال سیگار، نور زیاد خورشید، تشعشعات رادیواکتیو و استرس بروز میکنند.
مصرف کارتنوئیدها موجب بهبود قدرت و شفافیت بینایی، سلامت بیشتر پوست، کاهش خطر ابتلا به سرطانها، پیشگیری از امراض قلبی، جلوگیری از پیری زودرس پوست، کاهش خطر تحلیل ماکولار چشم (عارضه چشمی ناشی از پیری) و نیز موجب کاهش خطر بروز آب مروارید و نابینایی میشود.
مواد حاوي آنتي اکسيدان:
1-ماکاروني سبوس دار
2-تخم مرغ
3-ماست
4-ذرت
5-شيرين کننده هاي طبيعي
نکته:به جای مصرف نوعی آنتی اکسیدان خاص در روز، گنجاندن آنتی اکسیدانها در برنامه غذایی روزانه سبب می شود ترکیبات آنتی اکسیدانی گوناگون به بدن برسند. /ح