به گزارش
گروه علمي پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا، محققان در يك مطالعه با اندازهگيري اثرات نوشيدن آب كم كالري زغال اخته و مقايسه آن با اثرات نوشيدن دارونما (پلاسبو) روي تعدادي از افراد به طور روزانه براي مدت 8 هفته بعنوان بخشي از يك رژيم غذايي كنترل شده دريافتند كه نوشيدن آب زغال اخته
فشارخون را تا حد بسياري كاهش ميدهد.
نتايج حاصل از اين گزارش با اندازهگيري فشارخون افراد مورد آزمايش، در ابتدا، اواسط و پايان دوره مطالعه حاكي از آن است كه آب زغالاخته ميزان فشارخون افرادي كه از آن نوشيدند را به طور قابل توجهي از ميانگين 73/121 ميليمتر جيوه به 70/118 ميليمتر جيوه كاهش داده است.
براساس اين گزارش محققان افزودند هيچ كاهش فشاري شامل حال گروهي كه نوشيدني پلاسبو را استفاده كردند مشاهده نشده است.
به گفته محققان آب زغال اخته كه سرشار از منابع
آنتي اكسيداني است و اين منابع به طور طبيعي در مولكولهاي ميوه، چاي و بسياري از مواد غذايي ديگر هستند، در اين تحقيق و نيز تحقيقات ديگر با كاهش فشارخون همراه شده است./عط