علی اصغر یزدانپناه، پژوهشگر استان کرمان در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: با توجه به خشکسالی های پیاپی و کمبود آب در مناطق خشک به ویژه در منطقه جنوب شرق، ساخت دستگاهی که بتواند علوفه و سبزیجات خوراکی را به روش هیدروپونیک تولید کند از مهمترین اهداف این طرح به شمار می آید.
وی افزود: با استفاده از این دستگاه در محیط گلخانه ای ضمن کاهش فضا و زمان کشت محصولات کشاورزی، می توان درصد زیادی از آب مصرفی را مجددأ به کار برد.
یزدانپناه تصریح کرد: از مزایای این روش می توان به کاهش مصرف آب، عدم نیاز به خاک حاصلخیز، کاهش آفات، و بیماری ها و افزایش کیفیت محصولات تولیدی، کاهش قیمت تمام شده ومحصول تولید شده، تولید علوفه و سبزیجات خوراکی تازه به همراه مواد مغزی به صورت روزانه، کاهش هزینه های آب و برق و گاز و افزایش میزان تولید با وجود کاهش فضای کشت نام برد./ح