به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج، صمدی گفت: با نصب و راه اندازی دستگاه آنالیز فاکتورهای شیر در آزمایشگاه مرکزی اداره کل، انجام آزمایشات تعیین ترکیبات شیر شامل چربی، پروتئین،SNF، لاکتوز، دانسیته، نقطه انجماد و درصد مواد معدنی در انواع شیر خام بصورت دستگاهی و با دقت بالا فراهم شد.
وی افزود: با توجه به میزان تولید شیر خام در سطح استان و تعداد مراکز تولید، جمع آوری و عرضه شیر خام و لزوم نظارت مستمر بر آنها، هم اکنون آزمایشگاه مرکزی این اداره کل توانایی ارزیابی آزمایشگاهی کیفیت بهداشتی شیر اکثرا به روش دستگاهی بر اساس سوماتیک سل، بارمیکربی کل و تفریقی میکرب، آنالیز ترکیبات، تشخیص تقلبات و باقیمانده های آنتی بیوتیک را دارد./س