چای نباید بیش از حد جوشیده شود، چون جوشیدن زیاد موجب بالا رفتن اگزالات آن می شود.



به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد،مصرف شیر همراه با چای موجب می شود اگزالات چای با كلسیم شیر تركیب بزرگی ایجاد كند كه این تركیب به علت بزرگی نمی تواند از روده جذب خون شود و باعث كاهش جذب اگزالات چای شده، مانع از جذب كلسیم شیر از طریق خون می شود كه این واكنش برای بیمارانی كه دچار سنگ های كلیوی كلسیمی هستند، بسیار مناسب است.

فراط در مصرف قهوه فوری و یخ چای به دلیل بالا بودن مواد نگهدارنده نیترات موجب ایجاد آسیب دربافت های مختلف بدن از جمله سیستم ادراری می شود.

افرادی كه تمایل به مصرف چای فوری دارند بهتر است چای سبز مصرف كنند، زیرا این نوع چای حاوی آنتی اكسیدان بیشتری است.چای نباید بیش از حد جوشیده شود، جوشیدن زیاد موجب افزایش اگزالات موجود در آن می شود.

مصرف چای كم رنگ مانع از دفع ویتامینC می شود، لذا بهتر است برای افزایش فواید چای همراه با آن از تركیبات لیمو، برگ به لیمو و ادویه هایی مانند: دارچین، هل، بهارنارنج و تخم كشنیز استفاده كرد.

پمركبات با افزایش سطح سیترات ادرار تشكیل سنگ را مهار كرده، مصرف میوه ها با جذب كلسیم و اگزالات همراه است و موجب می شود كلسیم به صورت نامحلول در روده درآمده و جذب خون نشود.

چای به دلیل دارا بودن تانین به شدت دافع آهن از بدن است ولی ماءالشعیر حاوی مقادیر فراوانی از ویتامین های گروهB و سیترات و بیكربنات فراوان است كه برای بیماران سنگ ساز بسیار مفید است.

مصرف انواع نوشابه های صنعتی كه حاوی اسیدفسفریك هستند، موجب می شود كلسیم از استخوان ها برداشته شده، محیط خون قلیایی شود و كلسیم بدن به سمت كلیه ها هدایت شده زمینه ایجاد سنگ های كلیوی تشدید شود.

یوسف زاده

برچسب ها: نوشیدن ، چای ، جوشیده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.