مي توان دوران سالمندي را با رعايت رژيم غذايي سالم، تحرك و ورزش در محيطي عاري از آلودگي و دخانيات به تأخير انداخت.

به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، مهربانو رهبري،‌ مسئول واحد بهداشت خانواده معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فسا ضمن بیان این مطلب گفت: با توجه به رشد صعودي جمعيت سالمندي و افزايش اميد به زندگي در كشور پيش بيني مي شود تا سال 1400 تعداد سالمندان به 10 ميليون نفر يعني 10 درصد جمعيت كشور برسد.

مهربانو رهبري افزود: بر اين اساس برنامه ريزي براي اين جمعيت كاملاً‌ ضروري است. سالمندي برهه اي از زندگي و جزء لاينفك زندگي هر فرد است و مهم داشتن سالمندي سالم يا به اصطلاح سالم پير شدن است.

وی گفت: مي توان دوران سالمندي را با رعايت رژيم غذايي سالم، تحرك و ورزش در محيطي عاري از آلودگي و دخانيات به تأخير انداخت و دوران سالمندي را به دوران نشاط و لذت تبديل كرد و از يك زندگي اجتماعي مؤثر و مفيد و همراه با حضور در اجتماع برخو ردار بود.

این مسئول و بهداشت خانواده با بیان اینکه فعال بودن در اجتماع موجب سلامتي و شادابي مي شود، اظهار داشت: زندگي و تماس نزديك با اعضاء خانواده و برقراري دوستي با ديگران و مشاركت در كارهاي اجتماعي و انسان دوستانه در حفظ شادابي و سلامت بسيار مؤثر مي باشد.

وی  انجام فرايض ديني و رفتن به مساجد و زيارت اماكن مذهبي را، يك سبك مثبت براي حل مسائل روحي سالمندان دانست.

رهبری در پایان افزود: اميد است با توجه به آموزه ها و عمل به دستورات ارزشمند دين مبين اسلام ، رفتارهاي شايسته و مناسب با پيران و سالمندان خود داشته باشيم تا فرزندانمان نيز در آينده آن را الگوي رفتاري خود در برابر ما و ديگران قرار دهند./ح
برچسب ها: سالمند ، دخانیات ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار