دانشیار دانشکده علوم پزشکی مشهد گفت: 35درصد از اختلالات اضطراب ناشی از عدم وجود امنیت و آرامش است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد به نقل از روابط عمومی بیمارستان فوق تخصصی رضوی، حبیب الله نعمتی با بیان اینکه محیطی که فرد در آن زندگی می کند در ابتلا به اضطراب بسیار موثر است، اظهار کرد: مسائل مختلفی که فرد در طول روز با آنها مواجه است ازجمله مسائل اقتصادی، سیاسی، خانوادگی تاثیرگزاری بسیاری در ابتلای فرد به استرس و اضطراب دارد.

وی ادامه داد: يکی از عوامل مهم‌ در ابتلای فرد به اضطراب مسائل ژنتیکي است و احتمال اضطراب در فرزندان افراد مضطرب بسيار بالا است. که در این صورت الگو قرار دادن رفتار پدر و مادر و يادگیری و تکرار کارهای آنان نقش بسزایی در اضطراب فرزندان دارد.

دانشیار دانشکده علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: طبق آخرين تحقيقاتی که صورت گرفته به نظر می‌رسد که عوامل ژنتيکی در برخی از انواع اضطراب مانند اختلال هراس و ترس از مکان‌های باز، نقش فراوانی دارد.

وی بیان کرد: مسائل محیطی جامعه و زندگی شخصی فرد که چه میزان می تواند اعتماد به نفس فرد را بالا ببرد بسیار حائز اهمیت است و می تواند استرس و اضطراب فرد را به میزان قابل توجهی کاهش دهد.

نعمتی با تاکید بر اینکه توکل بر خدا در جلوگیری از ابتلای فرد به اضطراب بسیار کمک کننده است، یادآور شد: خونسرد بودن و توکل بر خدا نسبت به مسائل و مشکلاتی که فرد در طول روز و زندگی روزمره خود با آن مواجه می شود بسیار حائز اهمیت بوده و در راستای کاهش اضطراب و استرس فرد موثر است.

این متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه تفکر منطقی نسبت به مسائل می تواند از جمله مسائل پیشگیری از ابتلا به اضطراب به شمار آید، اظهار کرد: افراد باید پیش از آنکه به استرس و اضطراب مبتلا شوند می بایست تفکر مثبت و عقلانی را در خود افزایش دهند و با اعتماد به نفس و توکل بر خدا با مشکلات خود مبارزه کنند.

وی تصریح کرد: مسائل علمی و فیزیولوژیکی به دست متخصصان علوم پزشکی حل می شود و مسائل ماوراء طبیعت و توکل بر خدا به دست متخصصان علوم دینی و روحانیت رفع می شود اگر این دو را با هم ادغام کنیم می توانیم عوامل ناشی از اضطراب در فرد را در جامعه کاهش دهیم و اعتماد به نفس و توکل بر خدا را افزایش دهیم.

دانشیار دانشکده علوم پزشکی مشهد در ادامه با اشاره به تاثیرگذاری کنگره بین المللی اضطراب در گسترش تعاملات پزشکان و متخصصان داخلی و خارجی عنوان کرد: تعامل پزشکان و متخصصان خارجی با ایران می تواند در راستای مبادلات علمی و پزشکی بسیار موثر باشد و اطلاعات خوبی بین آنها تبادل شود.

نعمتی با اشاره به اینکه کشورهای خارجی کمتر آشنا با ایران و فرهنگ ایرانی هستند، خاطر نشان کرد: این تعاملات با پزشکان و متخصصان خارجی و برگزاری کنگره های مختلف در عرصه های پزشکی و همچنین اجتماعی می تواند نگرش منفی جهانیان به ایران را تغییر دهد و در راستای تبادل فرهنگ و اطلاعات علمی و اجتماعی موثر واقع شود.


برچسب ها: دانشیار ، دانشکده ، علوم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.