به گزارش
باشگاه خبرنگاران به نقل از سايت نمايشگاه بينالمللي كتاب فرانكفورت؛ در این نمایشگاه بیش از ۱۱۰ کشور با ۷۳۰۰ غرفه شرکت دارند، بیش از ۳۲۰۰ برنامه فرهنگی برگزار میشود و ۱۰۰۰ نویسنده به معرفی کتابهای خود میپردازند.
بنابراين گزارش؛ آینده کتاب کودکان و نوجوانان و رشد روزافزون کتابهای الکترونیکی از محورهای اصلی نمایشگاه امسال است.
نمایشگاه کتاب فرانکفورت امکانی است برای ارتباط بین ناشرها، کتابفروشیها، کتابخانهها، مترجمها و کسانی که به نوعی با صنعت نشر و کتاب در ارتباط هستند. بازدیدکنندگان معمولی تنها در 2 روز پایانی میتوانند به این نمایشگاه بروند پیش بینی می شود حدود سیصدهزارنفر از این نمایشگاه دیدن کنند
نمایشگاه کتاب فرانکفورت از قدمتی ۵۰۰ ساله برخوردار است و از لحاظ تعداد ناشران و بازدیدکنندگان بزرگترین نمایشگاه کتاب دنیا محسوب میشود.
بر اساس اين گزارش؛ این نمایشگاه ۵ روزه، در اواسط اکتبر هر سال در نمایشگاه تجارت فرانکفورت در آلمان برگزار میشود. ۳ روز اول آن به بازدیدکنندگان تجاری (متخصصان صنعت چاپ و نشر) اختصاص دارد و ۲ روز آخر درهای آن به روی بازدیدکنندگان معمولی گشوده میشود. همه ساله نویسندگان، نمایندگان عرصهٔ نشر و شرکتهای چندرسانهای از سراسر جهان به منظور مذاکره و تعامل جهت دست یافتن به حقوق نشر و مجوز انتشار بینالمللی آثارشان، عرضه و تبلیغ آثار و یافتن بازارهای جهانی، آشنایی با ناشران و عقد قراردادهای تازه در نمایشگاه کتاب فرانکفورت حضور مییابند. همچنین هر ساله در این نمایشگاه، یک کشور به عنوان مهمان ویژه شرکت میکند و میتواند بخشهای گوناگون ادبیاتش با بهرهگیری از فضای نشر خاص معرفی میکند.
همچنين؛ میهمان ویژه امسال نمایشگاه کتاب فرانکفورت کشور نیوزلند است. این کشور با ۶۸ نویسنده، ۱۰۰ هنرمند و ۹۰ کتاب تازه ترجمه شده در فرانکفورت حضور دارد.
گفتني است؛امسال سیزده ناشر ایرانی در نمایشگاه فرانکفورت حضور دارند، مضمون کتابهای عرضه شده، دین، پیامبر اسلام، ادبیات، انقلاب اسلامی، ایرانشناسی، هنر و شعر است و کتابهای برگزیده جشنوارههای ادبی سال ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ چون جشنوارههای کتاب سال، کتاب فصل، جایزه جلال آل احمد و گام اول در این نمایشگاه عرضه میشود.