به گزارش خبرنگار بخش ميراث فرهنگي
باشگاه خبرنگاران حاضر در محل؛ مسعود علويان صدر، معاون ميراث فرهنگي كشور، در اجلاس بين المللي دهه غدير كه صبح امروز در دانشگاه امام صادق (ع) برگزار شد، گفت: دهه امامت و غدير به عنوان ميراث معنوي به شماره 475 در فهرست آثار ملي به ثبت رسيده كه داراي ويژگيهاي خاصي بوده كه مي توان به بنيان جريان فكري را كه در سطح جامعه مديريت مي كند اشاره كرد.
وي افزود: ثبت معنوي اين اثر ميتواند پايه ريز حركتي باشد كه به شناخت واقعي از اسلام ناب محمدي در سطح جهان كمك كند.
علويان صدر تصريح كرد: ثبت معنوي دهه امامت و غدير يكي از آثار معنوي بسيار ارزنده نسبت به حضرت علي (ع) بوده كه در دل و وجود ايرانيان تجلي پيدا كرده است و در تمامي اعمال و فعاليتهاي زندگيشان از آن كمك ميگيرند.
معاون ميراث فرهنگي كشور بيان كرد: دهه امامت و غدير فراتر از مرزهاي جغرافيايي گسترش پيدا كرده و جايگاه خودش را حفظ كرده است.
وي گفت: ثبت ملي اين اثر نخستين گام براي به ثبت جهاني رساندن آن است.
وي اظهار داشت: اين اثر داراي پويايي بوده و هميشه در همه زمانها پاسخگوي نياز جوامع و ملل مختلف است.
وي در ادامه خاطرنشان كرد: انتساب "دهه امامت و غدير" به نام به حضرت علي (ع) مهمترين شاخصه بوده و ارزش معنوي اين ميراث را غني تر مي كند.
معاون ميراث فرهنگي كشور تاكيد كرد: اين دهه كه از عيد قربان تا غدير شروع ميشود در مسير حج شكل گرفته و پيغام روشني دارد كه بايد تمامي اقدامات در عرصه هاي مختلف براساس اين جريان معنوي شكل بگيرد.
وي اظهار داشت: حضرت علي (ع) در حوزه ايمان، شجاعت، علم و آگاهي، تقوا، مديريت هميشه سرآمد بوده است.
وي گفت: بر همين اساس سازمان ميراث فرهنگي منشور مديريت علوي را تدوين و در آينده اي نزديك به ثبت ملي ميرساند تا به عنوان سندي راهبردي براي استفاده مديران جامعه قرار گيرد.
وي افزود: منشور مديريت علوي برگرفته از خطبه هاي حضرت علي (ع) به مالك اشتر است./ص