به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد؛
،اين سه راهكار براي رسيدن به اين هدف به شما كمك ميكند.
1-به ميوهها بيشتر اطمينان كنيد: هرچند ميوهها هم حاوي قند بويژه فروكتوز هستند اما در عين حال منبع غني از فيبر خوراكي هستند كه به همين دليل زودتر احساس سيري ايجاد ميكنند و برخلاف ميانوعدههاي قندي مصنوعي، مدت طولانيتري شما را سير نگه ميدارند.
البته برخي ازميوهها هستند كه ذخيره قندي بسيار بالايي دارند بنابراين بيشتر مصرف سيب و توتها توصيه ميشود كه هم شيرين هستند و هم به اندازه سيب، آناناس و ميوههاي خشك شده مملو از قند نيستند. بعلاوه اگر همراه داشتن انواع ميوهها در طول روز برايتان كار دشواري است ميتوانيد دسرهاي مختلف ميوه را از قبل تهيه كرده تا در صورت نياز از اين دسرهاي طبيعي استفاده كنيد.
2- عسل ارگانيك هم يك گزينه مناسب قندي است: هرچند عسل ارگانيك نيز حاوي مقادير زيادي قند فروكتوز و گلوكز است و نبايد زياد مصرف شود، اما به هر حال نسبت به عسل فرآوري شده و تصفيهشده گزينه سالمتري است و واقعا خواص مفيدي دارد بويژه عسل تيره كه سرشار از آنتياكسيدانهاست. براي اينكه با طعم خاص عسل ارگانيك مشكل نداشته باشيد ميتوانيد آن را همراه با ماست كمچرب يا چاي مصرف كنيد.
3- دم كرده برگ شيرين بخوريد: اين گياه كه در عطاريها موجود است يك جايگزين قندي واقعا طبيعي و مناسب است. اين گياه حتي براي مبتلايان به ديابت هم قابل استفاده است. برگ شيرين خواص بسيار ديگري نيز دارد. براي مصرف اين گياه ميتوانيد آن را در نوشيدني خنك خود ريخته و بدون نگراني، از نوشيدن آن لذت ببريد./س