وی اظهار کرد: محروم ساختن میلیونها نفر بیننده و شنونده برنامههای رادیویی و تلویزیونی شبکههای مختلف جمهوری اسلامی ایران در سطح جهان نقض آشکار حقوق بشر و معاهدات بینالمللی است که بر آزادی بیان و آزادی دسترسی عموم به اخبار و اطلاعات تاکید دارند.
وی همچنین قطع شبکههای صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران توسط شرکت یوتل ست را نقض صریح معاهدات مربوط به استفاده یکسان و برابر همه کشورها از فضای ماورای جو دانست و بر ضرورت بازنگری در این تصمیم تاکید کرد.
سفیر کشورمان در فرانسه در این ملاقات توسل غیرمشروع برخی دول غربی به ابزارهای مختلف جهت فشار به رسانهها و شرکتهای ارتباطاتی برای پیشبرد اغراض سیاسی و کنترل و سانسور فضای رسانهای را غیرقابل قبول و توجیه خواند.
مدیرکل و رییس هیات مدیره یوتل ست در پاسخ توضیحاتی درباره دلایل اتخاذ تصمیم خود که متکی بر تفسیر آنها از مصوبات و مجازاتهای اتحادیه اروپایی به ویژه مجازاتهای مورخ مارس 2012 بر علیه جمهوری اسلامی ایران و همچنین دستور شورای عالی سمعی و بصری فرانسه بوده است ارائه داد.
سفیر کشورمان در فرانسه ضمن تشریح تناقضات مصوبات اتحادیه اروپایی با کنوانسیونها و معاهدات بینالمللی و وارد ندانستن دستور العمل شورای عالی سمعی و بصری فرانسه، دلائل ارائه شده از سوی طرف فرانسوی برای متوقف نمودن پخش شبکههای صداوسیما را قانع کننده ندانست و خواستار رفع محدودیتهای غیرقانونی اعمال شده در این خصوص شد.
انتهای پیام/
پ2