به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج، ویتامین C یک آنتی اکسیدان فوق العاده است که به مبارزه در مقابل رادیکال های آزاد که عامل پیری هستند، کمک میکند. و این مواد غذایی فواید قابل توجه دیگری هم دارند.
یک گوجه فرنگی متوسط نیمی از نیاز روزانۀ بدن ما به ویتامین C را تأمین میکند. 100 گرم خیار، 10 درصد دیگر به این میزان میافزاید.
اگر پوست خیار را بکنید، 50 درصد از ویتامین های درون آن را از دست خواهید داد، گوجه فرنگی و خیار منابع مناسبی برای تأمین پتاسیم، منیزیم، روی، فسفر، آهن و مس هستند که باعث تعادل بدن ما میشوند و ریز مغذی های مورد نیاز بدن، برای سرحال و سلامت بودن را تأمین میکنند.
برای پیشگیری از سرطان و بیماری های قلبی عروقی، گوجه فرنگی بخورید!
گوجه فرنگی و خیار حاوی لیکوپن و بتاکارُتن هستند، این آنتی اکسیدان های مهم در پیشگیری از بسیاری از سرطان ها (از جمله سرطان پروستات) و بیماری های قلبی عروقی نقش دارند./س