پسته سرشار از ماده‌اي به نام فيتوسترول است كه سطح كلسترول خون را پايين مي‌آورد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

دكتر سعيد حسيني متخصص تغذيه و رژيم درماني ضمن بيان اين مطلب گفت: مغز پسته داراي مقدار زيادي پروتئين گياهي و مواد نشاسته‌اي است و اين دانه كوچك سرشار از مواد معدني مانند پتاسيم، كلسيم، روي و منيزيم است كه بسياري از نيازهاي بدن را تامين مي‌كند.

وي افزود: روي موجود در پسته، در رشد سلول‌ها و بافت‌هاي بدن بسيار مؤثر است و وجود كلسيم و آهن در پسته به استحكام بخشيدن به استخوان و دندان‌ها همچنين درمان بيماري‌هايي مثل كم‌خوني‌هاي ناشي از فقرآهن كمك مي‌كند.

دكتر حسيني بیان داشت: پسته داراي مقدار زيادي پروتئين است آن قدر كه مي‌توان آن را در كنار گوشت و حبوبات به عنوان يكي از منابع غني پروتئين به شمار آورد همچنين خوردن پسته براي بالا بردن حافظه و تقويت ذهن هم مفيد است.

عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران يادآور شد: پسته همچنين منبع غني فيبر و ويتامين 6 B نيز هست و ميزان پتاسيم موجود در هر 30 گرم پسته با پتاسيم موجود در يك عدد پرتقال برابر است./س



برچسب ها: کرمانشاه ، پسته ، کلسترول
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.