تكان‌هاي شديد براي شيرخوار بسيار خطرناك است و منجر به صدمات مغزي مي‌شود.

به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب‌دا؛ دكتر بهروز جليلي ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: بعضي كودكان به عنوان بچه‌هاي دشوار شناخته مي‌شوند و يكي از نشانه‌هاي اين بچه‌ها گريه‌هاي سركش است و گاهي ديده شده كه والدين يا مراقبين كودك براي مقابله با اين گريه‌ها سركش سعي مي‌كنند با تكان‌هاي شديد بچه را آرام كنند.

وي افزود: اگر والدين با چنين كودكي مواجه شدند در درجه اول بايد با پزشك مشورت كرده تا مطمئن شوند كه كودك دچار نقايص جسمي نيست زيرا به ندرت و در برخي بيماري‌ها مانند عقب ماندگي ذهني و مشكلات مغزي باعث گريه و بي‌قراري در شيرخوار مي‌شود.

اين فوق تخصص روانپزشكي كودك و نوجوان تصريح كرد: اگر والدين به اين نتيجه رسيدند كه مشكل جسمي وجود ندارد بايد به عنوان اولين قدم، محيط را براي اين كودكان حساس آرام نگه دارند و از سرد و گرم كردن ناگهاني هواي اتاق جلوگيري كنند و از كشمكش جلوي اين كودكان حساس بپرهيزند.

عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران خاطرنشان كرد: اگر به هيچ وجه نتوانستند گريه اين كودكان را آرام كنند مي‌توانند از پزشكان متخصص كودكان و روانپزشك كمك بخواهند و شايد در بعضي موارد خاص استفاده از برخي داروها لازم باشد./ح
برچسب ها: کودک ، تکان دادن ، مغز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.