به گزارش گروه ع
لمی باشگاه خبرنگاران؛دکتر فریبا کشاورز کارشناس امور داروی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا ، ضمن معرفی انواع مواد مخدر صنعتی کریستال، کراک، ال اس دی، اکستازی، شیشه، کتامین و مسکالین گفت: ناخالصی های موجود در انواع مواد مخدر، در برخی موارد از خود ماده مخدر مرگبارتر است.
وی افزود: سوء مصرف شیشه، گرچه ظاهر فرد را سریعا دگرگون و قابل شناسایی نمی کند، ولی اعتیاد به آن به مراتب خطرناکتر از مواد مخدر دیگر است و باعث بروز سکته های قلبی و مغزی، تشنج، نارسایی کبد و کلیه و تخریب سلول های مغزی و عضلانی می شود.
کارشناس امور داروی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا گفت: مصرف مواد توهم زا مانند حشیش، اکستازی، ال اس دی و شیشه می تواند باعث بروز حوادث مرگبار مانند سقوط از ارتفاع، تصادف ، نزاع ، ارتکاب به جنایت و خودکشی در فرد مصرف کننده شود.
دکتر کشاورز در خاتمه با بیان این مطلب که خانواده ها در زمینه پیشگیری از اعتیاد فرزندانشان نقش بسیار مؤثری بر عهده دارند، افزود: افزایش سطح آگاهی در مورد عوارض ویرانگر اعتیاد و آموزش صحیح پیشگیری از بروز سوء مصرف مواد ، اساسی ترین گام در مبارزه با این بلای خانمانسوز است.