اسفناج، گیاهی است یک ساله، دارای ساقه ای راست، به ارتفاع نیم متر که برگ های آن پهن و نرم مثلثی شکل به رنگ سبز می باشدهمچنین نسبت به سرمای زمستان مقاوم است.



به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، دو نوع اسفناج وجود دارد که بنام پاییزه و بهاره نامیده می شود اسفناج بهاره، در فصل بهار کاشته می شود و به اسفناج انگلیسی معروف است نوع پاییزه آن که به خاک بسیار غنی احتیاج دارد، در پائیز کاشته می شود گل های اسفناج به رنگ سبز کمرنگ می باشد.

خواص غذایی اسفناج :

خنك كننده است و برای پایین آوردن تب مفید است.

ورم روده كوچك را رفع می كند.

برای لاغر شدن و كم كردن وزن مفید است.

اسفناج به دلیل داشتن ماده ای بنام اسپیناسین، هضم غذا را تسریع می كند این ماده باعث تحریك معده و ازدیاد ترشحات آن می شود.

خوردن اسفناج پخته یا بورانی در رفع تشنگی موثر است.

تحقیقات دانشمندان نشان داده است كه اسفناج در پیشگیری از سرطان روده بزرگ، معده، پروستات، ‌حنجره و رحم موثر است.

ترشحات لوزالمعده را افزایش می دهد.

اسفناج، سبزی مفیدی برای تقویت اعصاب است.

اسفناج، تعداد گلبول های قرمز خون را افزایش می دهد، بنابراین بهترین دارو برای افراد مبتلا به كم خونی است.

اسفناج پخته، برای رفع بیماری آسم و گرفتگی صدا بسیار موثر است.

برای زیاد كردن شیر در مادران شیرده موثر است.

و اما مضرات اسفناج

اسفناج بعلت داشتن اگزالات، برای بیماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگ های كلیه و مثانه مناسب نیست ضمنا افرادی كه سرد مزاج هستند، باید اسفناج را با ادویه های گرم نظیر فلفل، دارچین، زنجبیل و هل میل نمایند./س

برچسب ها: اسفناج ، مقاوم ، سرما
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.