با توجه به خطر نفوذ املاح فلزی به بدن و مسمومیت در اثر استفاده مکرر از ظروف آهنی و مسی، ظروف استیل، آلومینیوم و شیشه‌ای، جایگزین مناسبی برای حفظ سلامت بدن هستند.

به گزارش گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ خاتون برسياه، كارشناس آزمايشگاه مواد غذايي دانشگاه علوم پزشكي ياسوج ضمن بیان این مطلب گفت: مس قرمز به مرور زمان در مجاورت هوا اکسید می‌شود و به سبز خاکستری می‌گراید که در این حالت سلامت فرد را تهدید می کند.

املاح فلزی بافت های نرم بدن را تهدید می کنند

خاتون برسياه ادامه داد: مسمومیت فلزی با رسوب در بافت‌های نرم مانند کبد، طحال و زیر پوست، مانند یک ماده اکسید کننده عمل می کند و در تمام نقاط بدن منتشر می شود.

اين كارشناس آزمايشگاه مواد غذايي با بیان اینکه استفاده مکرر از حد ظروف آهنی و مسی، متابولیسم و دسترسی به سایر مواد مغذی را نیز تحت تاثیر قرار می دهد، اظهار کرد: دریافت آهن، کلسیم، روی و منیزیم به میزان بیشتر از نیاز یک فرد در وعده های غذایی، می‌تواند بر روی جذب سایر مواد نیز اثر منفی داشته باشد.

وی خاطر نشان کرد: ظروف تفلون نیز به علت ماده شیمیایی موجود در تهیه کف ظرف، سرطان زا بوده و به مرور می‌تواند مانند املاح وارد غذا شود که استفاده از این ظروف نیز از نظر بهداشتی توصیه نمی‌شوند./ح
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار