به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل / دوغ در گروه لبنیات جای دارد و حاوی كلسیم و پروتئین بالایی است و در سلامت پوست و مو نقش دارد.
امروزه در صنعت موادغذایی در كشورمان به دوغ باكتریهای پروبیوتیك اضافه كردهاند و فرآورده تخمیری تولیدشده به این روش كفیر نام دارد.
دوغ كفیر خواص فوقالعادهای
برای بدن دارد.
گاز این دوغ طبیعی است و به دلیل عملكرد باكتریهایی ایجاد میشود
كه اصطلاحا به آن «پروبیوتیك» میگویند. برای افرادی كه مایلاند
موادغذایی طبیعی و ارگانیك
مصرف كنند، دوغ كفیر بسیار مناسب
است.
پروبیوتیكها یا باكتریهای مفید كه بهطور طبیعی در دستگاه گوارش وجود دارند و به
هر علتی از بین رفتهاند وقتی به غذاها اضافه میشوند،
تاثیرهای شگرفی بر بدن ما
میگذارند. از جمله فواید آنها
میتوان به كاهش تولید مواد التهابی
میكروارگانیسمها در روده اشاره
كرد.
در افراد مبتلا به خشكی پوست و
مو و كسانی كه دچار ریزش مو هستند یا اگزما و
خارشهای پوستی دارند یا دچار
كهیر هستند، مصرف فرآوردههای
پروبیوتیكی بهخصوص دوغ و نوشیدنی های كفیر توصیه میشود.
بیشتر مشكلات پوستی به دلیل فعالیت ناقص سیستم ایمنی است و پروبیوتیكها با
تاثیر بر سلولهای ایمنی دستگاه گوارش به بهبود آثار ضدالتهابی كمك
میكنند./س