سنجد به دلیل سازگاری با محیط های مختلف در اغلب نقاط جهان ازجمله آمریکای شمالی، اروپای شرقی و غربی، آسیای مرکزی و شمالی به عمل می آید.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

از سنجد
برای معالجه بیماری های دندان، لثه، اسهال و زخم معده استفاده می شود . سنجد از خونریزی نیز جلوگیری می کند.
آرد و هسته آسیاب شده این میوه آرتروز را درمان می کند.
مصرف این میوه که طبیعت آن سرد و خشک است، یبوست ایجاد می کند.
جوشانده برگ این میوه بهترین دارو برای اسهال کودکان است.
سنجد کم کالری و مقوی معده است.
این میوه برای قلب مفید است و برطرف کننده تب و لرز و بیماری هایی مثل تنگی نفس و زخم ریه است.
برای درمان بیماری های کبدی مانند زردی و یرقان مفید است.
عرق شکوفه سنجد ضد نفخ است.
سنجد پخته شده در روغن زیتون درد مفاصل و خارش پوست را درمان می کند و برای رشد مو توصیه می شود/ب
برچسب ها: کرمانشاه ، سنجد ، بهتر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.