انگور خشک‌شده که همه آن را به نام "کشمش" می‌شناسند از قرن‌ها پیش شناخته شده است . کشمش در ایران و مصر در ۲۰۰۰ سال قبل از میلاد، تولید شده و دارای خواص فراوانی است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

۱. کشمش، میوه‌ای خشک و مغذی است و مانند دیگر خشکبارها در تمام سال یافت می‌شود.

۲. یک غذای پرانرژی، کم‌چرب و کم سدیم است و برای افرادی که رژیم‌های کم سدیم را باید رعایت کنند بسیار مفید.

۳. کشمش در سلامت استخوان‌ها و جلوگیری از پوکی استخوان نقش مهمی بر عهده دارد،

۴. کشمش، دارای خاصیت آنتی اکسیدانی است و از تخریب سلولی جلوگیری می‌کند.

۵. کشمش، با وجود اين که شیرین و چسبناک است بر دندان اثر مخربی ندارد، حتی می‌توان گفت این میوه خشک از فساد دندان جلوگیری می‌کند.

۶. کشمش، منبع خوب ویتامین‌ها و عناصر مغذی بدن است . عناصر و ویتامین‌هایی همچون آهن، پتاسیم، کلسیم و ویتامین ب در کشمش موجود است.

۷. کشمش، محتوی مقدار زیادی آهن است. ۶۰۰ گرم کشمش، ۹۰ درصد آهن مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می‌کند.

۸. کشمش، منبع خوب فیبر، آنتی اکسیدان و همچنین منبع خوب انرژی است و فیبر باعث جلوگیری از سرطان کولون، ياري به جلوگیری از رشد غیرمعمول سلول‌ها، بیماریها و همچنین کنترل قند خون می‌شود./س



برچسب ها: کرمانشاه ، خواص ، گلابی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.