كار درست این است كه گوشت را در فریزر نگذاریم و همان‌طور تازه آن‌ را مصرف كنیم.

به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران؛یخ بستن و باز شدن یخ تا حدودی مواد مغذی گوشت را از بین می برد اما زندگی ما طوری نیست كه وقت آن را داشته باشيم كه بتوانیم هر روز خرید برویم و مواد غذایی تازه بخریم. پس بهتر است روش‌هایی را یاد بگیریم كه هدر رفتن فواید مواد غذایی به حداقل برسد.

خیلی از فروشگاه‌ها، گوشت را همان‌طور یخ‌بسته می‌فروشند پس بهتر است خرید گوشت یخ بسته را بگذارید برای وقتی كه می‌خواهید از خريد به خانه برگردید تا در فاصله رسیدن به خانه و گذاشتن گوشت در فریزر، یخ آن آب نشود. اگر بسته‌بندی كارخانه‌ای گوشت را باز كردید باید باز هم آن را بسته‌بندی كنید تا گوشت به‌اصطلاح نسوزد. سوختن در فریزر یعنی خشك شدن بخشی از ماده غذایی كه در ارتباط با هوای سرد فریزر بوده و این سوختگی، گوشت را كاملا خراب می‌كند. گوشت را هم باید بسته‌بندي كرد و در فریزر گذاشت.

 شما باید آن را طوری بسته‌بندي كنید كه به هیچ وجه هوا به آن نخورد چون تكه كردن گوشت یخ زده سخت است، پس بهتر است قبل از بسته‌بندي آن را تكه تكه كنید. تكه‌ها را به همان تعدادی كه معمولا مصرف می‌كنید در كیسه فریزر بگذارید و هوای آن را كاملا خالی كنید تا هر بار فقط آن بخشی كه لازم دارید را از فریزر درآورید و مصرف كنید. هواي كيسه را كاملا خالی كنید و در كیسه را هم گره بزنید و مواظب باشید استخوان مرغ با كیسه در تماس نباشد تا آن را پاره كند.
 
یادتان باشد تاریخ گذاشتن گوشت در فریزر را با یك برچسب روی بسته‌بندي آن يادداشت كنيد. این‌طوری گوشتی كه دیرتر گذاشته‌اید را زودتر مصرف خواهید كرد. درجه حرارت فریزر برای تازه نگه داشتن گوشت، حدود منفی 18 درجه است.

 بهترین راه برای باز كردن یخ گوشت، اين است كه از شب قبل گوشت را از فریزر بیرون بیاورید و در طبقات پایينی یخچال بگذارید تا به تدریج یخ آن آب شود. گوشت قرمز و گوشت مرغ را می‌توانید تا 6 ماه بدون نگرانی در فریزر نگه دارید. برای ماهی این زمان به 3 ماه تقلیل پیدا می‌كند. البته گوشت یخ بسته هیچ وقت ویژگی‌های گوشت تازه را ندارد و بهتر است سعی كنید زمان نگهداری در فریزر را به حداقل برسانید./ع
برچسب ها: یخچال ، گوشت ، تازه ، فریزر ، هوا ، خشک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار