به گزارش
حوزه پارلمان باشگاه خبرنگاران علی لاریجانی رئيس مجلس شوراي اسلامي در دیدار با اعضای فراکسیون روحانیون مجلس گفت: مسایل کل کشور را از در چند دسته می توان تقسیم کرد که مهمترین آن شرایط بین المللی کشور است.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی افزود: جمهوری اسلامی ایران به یک تجربه جدید بینالمللی دست پیدا کرده که این تجربه بسیار ارزشمند است، زیرا در سنوات گذشته این قدر تحت فشار آمریکا و اروپا به غیر از فشارهای شورای امنیت نبودهایم و این بهترین زمان جهت خودسازی و رسیدن به خودکفایی و نشان دادن اراده قوی ملت ایران در برابر خواستههایشان است.
وی تاکید کرد: از نظر منطقهای مسئله مهم، سوریه و صفآرایی صورت گرفته در این حوزه است و همچنین بحرانی که مجددا درخصوص غزه پیش آمده است و به نظر میرسد صهیونیستها خواهان ادامه این جنگ هستند که البته تاکنون هم برای آنها دستاوردی به جز تلفات انسانهای بیگناه در پی نداشته است و هر بار که آنها خواستند ضربهای بزنند، پاسخ دندانشکنی دریافت کردهاند.
لاریجانی در ادامه از کشورهای اسلامی خواست تا با اتحاد، پاسخهای مناسبی به این تجاوزات آشکار صهیونیستها بدهند.
رئیس قوه مقننه درخصوص وضعیت اقتصاد داخلی کشور، اظهار داشت: با برنامهریزی باید وضعیت فعلی را سروسامان داد، زیرا از ظرفیت اقتصادی مناسبی برخوردار هستیم که اگر از آنها استفاده شود مشکلات موجود مرتفع خواهد شد.
وی تصریح کرد: نکته محوری که رهبر معظم انقلاب درخصوص اقتصاد مقاومتی فرمودند اگر درست تبیین شود و روی آن سرمایهگذاری شود، عامل نجات کشور خواهد بود و تمام سعیمان بابستی روی توان ملی داخلی کشور باشد، البته نه به این معنا که درونگرا شویم.
لاریجانی در ادامه با اشاره به مسایل فرهنگی کشوراظهار داشت: فرهنگ دینی کشور را تقویت کنید و متناسب با رشد دانشگاهها، سطح و تعداد حوزههای علمیه را ارتقاء بخشید.
وی تاکید کرد: لازم است که برای مساجد و بخشهای فرهنگی معافیتهای مالیاتی در نظر بگیریم و از فعالیتهای حوزههای علمیه حمایت و پشتیبانی کرد.
رئیس مجلس با اشاره به لزوم برنامهسازی در حوزههای دینی، یادآور شد: بخشی از بودجهای که برای صدا و سیما و وزارت ارشاد اختصاص میدهیم به ساختن برنامههای مناسب در این حوزه اختصاص پیدا کند، زیرا برنامههای فرهنگی فعلی ما بیشتر جنبه سرگرمی دارد .
گفتنی است، در ابتدای این جلسه رئیس و اعضای فراکسیون روحانیون مجلس به دغدغههای خود و مراجع عظام از قبیل،همگرایی نهادهای فرهنگی، پیگیری مطالبات رهبری در بحثهای روز مثل رفع اختلاف سران قوا و اقتصاد مقاومتی، تداوم برگزاری درس اخلاق در مجلس، تلاش در جهت دستیابی به خواستههای مراجع و علما، فعالشدن هیات نظارت بر نمایندگان، راهاندازی دفتر فراکسیون در قم و توجه به بانکداری اسلامی شدند.
انتهاي پيام/س2