در حال حاضر ماست‌های طعم‌دار با مخلوطی از پودر سبزی‌ها یا مارمالاد میوه‌ها و در طعم‌های مختلفی مانند توت‌فرنگی، خیار، زغال‌اخته، شاه‌توت، تمشک یا هلو در بازار موجود هستند.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ از آنجایی که ادعا می شود ماست های طعم دار برای سلامتی مفید است این نوع ماست تقریبا طرفداران بی شماری دارد.

ماست با بسته شدن شیر در اثر کشت باکتری ها تهیه می شود. این باکتری ها دارای انواع و اقسام گوناگون هستند و برخی از شرکت ها برای ساخت یک برند بسیار اختصاصی، باکتری های مخصوص به خود را تولید می کنند. معمولا این باکتری ها شامل پروبیوتیک هایی هستند که برای هضم مواد غذایی مفیدند.

توليد ماست هاي طعم دار تنها ايجاد تنوع در محصولات لبني كارخانه ها بوده است و اين نوع ماست ها صرفا با هدف سلامت بخشي يا دارا بودن مزيت تغذيه اي نسبت به ماست هاي معمولي تهيه نمي شوند.

از استفاده مستمر ماست هاي طعم دار به علت وجود شكر در تركيبات آنها پرهيز كنند اما مصرف آنها هر 2 يا 3 روز يك بار بلامانع است.

مصرف ماست میوه‌ای یا ماست‌های طعم‌دار برای کسی ضرر ندارد بلکه اتفاقا به دلیل میوه یا سبزی‌ای که در آن مخلوط شده از نظر رنگدانه‌‌های مفید، آنتی‌اکسیدان‌ها و اگر اصولی تولید شده باشد حتی از نظر ویتامین‌هایی که در آن باقی مانده می‌تواند برای سلامت افراد مفید هم باشد. ولی به هر صورت چون به عنوان دسر و در مقادیر کمی مصرف می‌شوند هدف تغذیه‌ای خاصی را دنبال نمی‌کنند و بیشتر حالت حسی و تنوع‌پذیری دارند.

 از آنجا که داخل ماست‌‌های میوه‌ای شکر اضافه می‌شود ممکن است برای افرادی که تحت رژیم درمانی قرار دارند و برای افراد مبتلا به دیابت تا حدودی مشکل‌ساز باشد. پس این افراد باید حتما تحت‌نظر پزشک یا متخصص تغذیه‌شان از این نوع ماست‌ها استفاده کنند.

نکته: از آنجا كه در تهيه اين ماست ها از مواد نگهدارنده استفاده مي شود لذا بهتر است افراد از مصرف زياد اين نوع ماست در رژيم مستمر غذايي خودداري كنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.