نان برنجی نام یک نوع شیرینی محلی و سوغات شهر های قزوین و کرمانشاه ودر گستره ای کمتر، درچندشهردیگر ایران است.


به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

شهر کرمانشاه به سبب اینکه در مسیر جاده ابریشم و در مسیر راه کربلا قرار داشته و به همین دلیل مسافران و زائران فراوانی به این شهر رفت و آمد داشته اند، به فکر پخت ماده ای بوده اند که هم ماندگاری بالایی داشته باشد و هم جنبه غذایی بالایی. به همین دلیل مردم این خطه سعی در تهیه شیرینی از جنس خوراک اصلی مسافران و زائران کردند که از برنج تشکیل می شود.

قدمت و پیشینه نان برنجی در کرمانشاه به 150 سال پیش و زمان حکومت قاجار باز می گردد و از 150 سال پیش به بعد یکی از سوغات معروف کرمانشاه است.

در تهیه این شیرینی ازآرد برنج و گندم پودر شکر، روغن جامد، تخم مرغ، گلاب و هل واستفاده می‌شود.

نان برنجی انواع گوناگونی نیز دارد که از آن میان می‌توان به نان برنجی ساده و نان برنجی زعفرانی اشاره کرد./س


برچسب ها: کرمانشاه ، نان ، برنجی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.