به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، کاکائوی تلخ به دلیل داشتن میزان بیشتری کاکائو نسبت به کاکائوی معمولی، حاوی پلی فنولها که آنتی اکسیدان بسیار قوی است، میباشد. ترکیبات فلاوونوییدی موجود در کاکائو باعث از بین بردن رادیکالهای آزاد موجود در جریان خون شده و از بروز سرطانها و بیماریهای قلبی - عروقی و تصلب شرایین جلوگیری میکند.
فواید مصرف شکلات تلخ:
-شکلات تلخ برای قلب مفید است
- تاثیر شکلات تلخ بر کاهش خطر بروز نارسایی قلبی
- شکلات تلخ برای بیماران کبدی خوب است
- آشنایی با روش تهیه موس شکلات تلخ
- شکلات تلخ بخورید - شکلات، این دوست داشتنی تلخ
همچنین فلاوونوییدهای موجود در کاکائوی تلخ باعث افزایش انعطاف پذیری دیواره عروق شده و خطر افزایش فشار خون و سکتههای قلبی و مغزی را میکاهد. مطالعات نشان میدهد که خوردن یک تکه شکلات تلخ در روز میتواند فشار خون را به حالت متعادل در آورد.
ترکیبات پلی فنیلی موجود در کاکائوی تلخ باعث بهبود روند خون رسانی بدن به ویژه بهبود خون رسانی به مغز و در نتیجه عملکرد مغز میشود به علاوه کافئین موجود در آن برای افزایش تمرکز نیز مفید است.
کاکائوی تلخ از پوست در برابر تاثیرات پیر کننده نور خورشید محافظت میکند و خطر ابتلا به سرطان پوست را نیز کاهش میدهد.
کاکائوی تلخ در افراد مبتلا به بیماریهای کبدی مانند یک مرهم عمل میکند و مصرف آن در کنار دارو میتواند در تسریع روند درمان این بیماری موثر واقع شود.
به دلیل افزودن شیر، شکر و دیگر افزودنی ها به شکلات غلظت مواد مفید موجود در شکلات کاهش می یابد. تحقیقات بیشتری نیاز است تا بدانیم چه میزان شکلات برای بدن نیاز است تا علاوه بر استفاده از خواص مفیدش گرفتار عوارض ناخواسته ای از جمله افزایش وزن نشویم./س