به گزارش باشگاه خبرنگاران همدان ؛اسفناج بیشتر به علت املاح موجود در آن در بین گیاه خواران و طرفداران این سبزی معروف است.
طبق یک مطالعه، میزان شکستگی استخوان در کسانی که این سبزی را مصرف میکنند، کمتراست. کلسیم، فسفر، پتاسیم، روی و سلنیوم املاحی هستند که به مقدار زیاد در اسفناج وجود دارند و میتوانند علاوه بر تاثیر مستقیم در استخوان سازی، به سلامت کبد کمک کنند.
تاثیر این املاح در جلوگیری از بیماری آلزایمر هم در حال بررسی است.
ماده ای به نام کاروتنویید نئوگزانتین که در اسفناج وجود دارد میتواند سلولهای سرطانی را در پروستات از بین ببرد. بتاکاروتن موجود در آن هم علیه سلولهای سرطان کولون عمل میکند و همین مساله موجب میشود تا اسفناج یک سبزی ضد سرطان به حساب بیاید./ع